Over ons

Tuinboerke

Met meer dan 35 jaar ervaring in huis, is Tuinboerke een van dé experts op het vlak van tuinaanleg. Het verhaal van Tuinboerke gaat dan ook terug tot in 1976, wanneer Michel Claeys met Tuinboerke begint. Michel legt zich vanaf het prille begin toe op zowel het ontwerpen als het aanleggen van tuinen.

Die aanpak werpt door de jaren heen zijn vruchten af: Tuinboerke bouwt flink wat ervaring op en groeit uit tot een van de toonaangevende bedrijven in de sector. Vandaag is het zoon Koen die de dagelijkse leiding van Tuinboerke op zich neemt, al staat de expertise van Michel nog steeds ter beschikking van het team.

Door de jarenlange ervaring waarop Tuinboerke kan bogen, kan je op eens een beroep doen voor al het denkbare dat bij een tuin komt kijken: van ecologische meststoffen over kinderspeelgoed langs zwembaden tot carpoorten: wat er ook verlangd wordt, Tuinboerke zorgt er voor dat een droom een ontwerp en vervolgens werkelijkheid wordt.

Spring gerust eens binnen om uw ideeën gerealiseerd te zien worden.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud

Tuinkadeeke – het kleine broertje van Tuinboerke – wil dan ook helpen om kinderen een unieke speelervaring in de tuin te bezorgen. Met een knipoog naar de natuur, natuurlijk ! Met ons assortiment aan speelgoed, bouw- en experimenteer materiaal willen we kinderen en hun ouders uitdagen om creatief aan de slag te gaan.