[rev_slider_vc alias=”homepage”]

Tuinboerke – Specialist in tuinen. Tuinarchitect, tuinaanleg & tuinonderhoud.

Op zoek naar een tuinarchitect, tuinaanleg of tuinonderhoud? Heeft uw tuin een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Of kiest u voor de droomtuin op maat die u altijd al wou hebben? Tuinboerke bundelt creativiteit & ervaring en werkt steeds binnen vooropgesteld budget.

AFSPRAAK MAKEN

Wij maken graag met u een eerste afspraak in ons atelier.

Tuinontwerp

Tuinarchitect

Tuinarchitect Koen Claeys heeft jaren ervaring met alle soorten tuinontwerpen & tuinarchitectuur.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud

Tuinaanleg

Tuinaanleg is onze specialiteit. Reken op onze groene vingers om uw tuin om te toveren in een oase van rust.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud

Tuinconstructies

Wenst u een tuinhuis, vijver, schommel voor de kinderen of liever een zwembad om te ontspannen?

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wij houden uw tuin in een goede gezondheid. Tuinonderhoud voor zowel particulieren en zelfstandigen.

 • Gazon & beplanting
 • Vijvers & zwembaden
 • Sierbestrating
 • Tuinverlichting
 • Oprit & Terrasaanleg
 • Grondwerken
 • Afsluitingen
 • Keerwanden
 • Bomen/hagen snoeien en vellen

Tuinboerke, tuinarchitect & tuinaannemer regio Leuven

Welkom bij Tuinboerke, dé tuinarchitecttuinspecialist in Leuven & omstreken voor al uw tuinprojecten. Tuinboerke staat voor passie, stiptheid en professionalisme. Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger. We verwezenlijken graag uw tuinideeën.

In samenspraak met de klant werken wij een totaalproject uit waarbij steeds rekening wordt gehouden met de meest ecologisch verantwoorde manier van tuinieren. Zo kunt u optimaal en langdurig genieten van een gezonde tuin en krijgt de volgende generatie ook kans op een groene toekomst.

Tuinarchitect Leuven

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in Leuven voor de realisatie van uw tuin op maat? Of wilt u graag uw huidige tuin eens grondig aanpakken? Koen Claeys werkt een prachtig tuinontwerp en indien gewenst zorgen we ook voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg Leuven

In Leuven is Tuinboerke de specialist in tuinaanleg. Als u kiest voor tuinarchitect Koen Claeys en Tuinboerke, dan kiest u voor kwaliteit. Tuinaanleg verzorgd tot in de puntjes en uitgevoerd door passie en professionaliteit.

Tuinonderhoud Leuven

Uiteraard vraagt een tuin het nodige onderhoud. Voor uw tuinonderhoud kunt u altijd op ons rekenen. We komen éénmalig langs als u ons nodig heeft of u kunt kiezen voor een periodiek tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als bedrijven in Leuven.

Vragen?
Afspraak maken?

  Tuinarchitect, tuinaanleg, tuinonderhoud & tuinconstructies regio Leuven.

  Tuinboerke neemt uw hele tuinproject zélf in handen. Van het ontwerp van de plannen tot de uitvoering van de werken. Zo heeft u altijd een duidelijk aanspreekpunt. Of zoekt u een bedrijf om tuin te onderhouden? Vakwerk, scherpe prijzen & duidelijke afspraken!

  AFSPRAAK MAKEN

  Wij maken graag met u een eerste afspraak in ons atelier.